Narancs diéta tapasztalatok

A narancs diéta tapasztalatok rendkívül sok mindenkit érdekelnek, akik már hallottak az amerikai narancs diétáról. A narancs diéta egy 5 napos fogyókúrás étrendet ajánl, mely drasztikussága miatt látványos súlyveszteséget eredményez. Emiatt maximum 3X szabad ismételni egymás után, utána pihenőt kell tartani.

Narancs diéta tapasztalatok: előnye

Nagy előnye, hogy nem szükséges hozzá nagy előkészület. Különösebben bonyodalmak nélkül elvégezhető, még a főzési időt is meg lehet spórolni vele. Viszonylag gyorsan nagy súlyveszteséget lehet elérni, ami látványos és nagy önbizalmat is eredményez.

A narancs diéta hátránya

Ennek az 5 napos kúrának a hátránya, hogy nagyon kevés a kalória bevitel, illetve a fehérje bevitel a kúra során. Ha több a fehérje bevitel, akkor nem az izomból történik a fogyás. Ha nem a zsírból megy le a súly, akkor csak a mérleg nyelve fog kevesebbet mutatni, de valójában az alakunk nem lesz feszes. Illetve ebben az esetben a visszahízás is várhatóbb. Emiatt érdemesebb a kétszersülteket korpovit keksszel, vagy teljes kiőrlésű barna kenyérrel helyettesíteni, illetve a vitaminpótlásról is gondoskodni a kúra időtartalma alatt.

Ezen kívül meglehetősen egyhangú. Az első 5 nap még könnyebben megy, azonban az ismétlések során az egysíkúsága miatt fenn áll a veszély, hogy nem csináljuk végig.

A rövid, éhezéssel járó villám kúrák nem mondhatók tartósnak. A tartós súlyveszteséget – és annak megtartását – a változatos ételekkel, sok zöldség és gyümölcs bevitellel és a rendszeres testmozgással lehet elérni. Mint ahogy a kilók sem 5 nap alatt jönnek fel ránk, az elvesztésük sem valószínű, hogy 5 nap alatt fog megtörténni. Az életmódváltás viszont biztos, hogy maradandó hatást eredményez, még ha nem is napok alatt érjük el.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Narancs

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom